Legendarni hrvatski biljni liker

Topla strana Pelina

Pelinkovac Winter

Toplija strana zimske idile

Klasični začini najčarobnijeg dijela godine spojeni s tradicionalni aromama mediteranskog bilja stvaraju zimsku bajku u čaši.

Cimet, klinčići i burbon vanilija nezaobilazan su dio blagdanskog dijela godine, a Badel Pelinkovac je nezaobilazan u svako doba godine, zato je ovaj idealno izbalansiran spoj okusa postao omiljeni izbor onima koji cijene istinsku zimsku idilu.

Posluživanje

Ukoliko ga točite samog, rashladite ga na 8°C i poslužite ga u čaši za liker ukrašenoj tankom kriškom jabuke. Za raskošniju zimsku varijantu, zagrijte jednaku količinu vode i Pelinkovac Wintera i dodajte žlicu meda, malo klinčića, cimeta i krišku jabuke.

winter pelin

Solo winter

Idealna temperatura 7-8°c (uobičajena temperatura u frižideru), poslužiti u klasičnoj likerskoj čaši, dekorirati tanko narezanom kriškom zelene jabuke.

winter pelin

Hot Winter

Zagrijati jednake dijelove Pelinkovac Wintera i vode, dodati žlicu meda i dobro promiješati. Ugrijano natočiti u lončić i dekorirati s nekoliko klinčića i tanko narezanom kriškom zelene jabuke. Ljubitelji cimeta u dekor mogu dodati i štapić cimeta.

winter pelin

Winter Spritz

Pelinkovcu Winter dodati jabukovaču, prosecco i krišku jabuke. Tko kaže da se spritz pije samo ljeti?